Support

Har du tappat bort din/dina biljettlänkar så kan du hämta ny biljett här >>.

Behöver du ytterligare support, maila oss på [email protected]
eller ring till supporten tel: 010 888 77 77
öppet vardagar mellan kl 11:00-15:00 och på konsertdagen kl 13:00-21:00.

Kontakt

Om du har frågor om tjänsten eller vill ge feedback går det bra att maila [email protected].

Vanliga frågor

Kan man titta på eventen via Airplay eller Chromecast?

Airplay och Chromecast fungerar generellt bra med undantag för vissa äldre versioner. Det säkraste sättet är dock att koppla upp datorn till sin TV med HDMI kabel. Sändningen startar en timme innan konserten och det finns en test-stream på sändningssidan som är tillgänglig för att kunna provköra innan eventet går live.

Hur går eventen till?

Vi streamar från vår egen sändingsportal och man kan se eventen globalt.

Har du köpt biljett så kommer du att få mail med en biljettlänk, den leder till sändningen direkt och loggar in dig automatiskt.
Kom ihåg att kolla i skräpkorgen på ditt mailprogram om du inte hittar ditt mail från oss!

Chromecast och Airplay fungerar generellt men bästa upplevelse får du genom att koppla upp din dator mot en TV med ett bra ljudsystem eller har grymma hörlurar.

Du bör ha en normal och stabil internetuppkoppling (5-8mb/s eller mer) och vi rekommenderar Chrome som webbläsare även om det normalt fungerar bra med Safari. Sändningen administreras av Rackfish i Uppsala som har lång erfarenhet av stora sändningar för bland andra EA sports och Coca Cola.

För att säkerställa att man har god tid på sig att testa så allt fungerar, startar vi våra livesändningar med test av ljud och bild ca 1 timme innan eventet startar. Lite som på vanliga live events låter vi publiken hinna komma på plats, testa att allt fungerar, bunkra upp med godsaker och vara 100% redo när allt drar igång.

SUPPORT – Vad ska jag göra om något strular?

Har du tappat bort din/dina biljettlänkar så kan du hämta ny biljett här >>.

Behöver du ytterligare support, maila oss på [email protected] eller ring till supporten tel: 010 888 77 77
öppet vardagar mellan kl 11:00-15:00 och på konsertdagen kl 13:00-21:00.

För att säkerställa att man har god tid på sig att testa så allt fungerar, startar vi livesändningar med test av ljud och bild ca 1 timme innan eventet startar. Lite som på vanliga live events låter vi publiken hinna komma på plats, testa att allt fungerar, bunkra upp med godsaker och vara 100% redo när allt drar igång.

Hur går betalningen till?

Hos oss kan du handla antingen via Tickster eller Stripe som är en global leverantör för säkra betalningar på Internet. Du klickar på köp biljett, fyller i formuläret och går vidare till betalning och köper din biljett. Alternativt  besöker du Ticksters webbplats och köper biljetten via deras system.
När du genomfört köpet får du två mail, ett kvitto samt en biljettlänk som loggar in dig automatiskt till eventet. Enklare än så blir det inte.

Vilka står bakom Reakt?

Reakt Live grundades 2020 av Jimmy Lindberg, Nicolas ”Nicci” Notini Wallin, Markus Hammarberg och Joakim Olsson. Vi består av ett kreativt team baserat i Stockholm och Los Angeles. Mer om oss kan du läsa på vår om oss sida.

Testa att streama innan konserten

Så snart du fått din biljettlänk kan du klicka på den och komma in i vår sändningsportal, där finns det en test-stream som du kan köra för att säkerställa att din utrustning och uppkoppling fungerar tillfredsställande. Vi rekommenderar att man kopplar upp sin dator mot TVn med HDMI-sladd för att få bästa tänkbara upplevelse men Chromecast och Airplay fungerar som regel utmärkt.

Om du behöver guidning går det bra att kontakta kundtjänst